The Bachelor 2 Spoiler: Πότε θα έχουμε την μεγάλη πρεμιέρα στο ριάλιτι;

Μπορεί στον Alpha να έχουν κρατήσει όλες τις απαραίτητες ασφαλιστικές δικλείδες προκειμένου να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξει διαρροή, όμως δεν υπολόγισαν σωστά με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να θέλει να μιλάει για τη σύντροφό του. Οπως φαίνεται το «The Bachelor» θέλει να τους κρατήσει σε αγωνία, μιας και οι εξελίξεις είναι πολλές, γι’ αυτό και πλέον θα προβάλλονται δύο επεισόδια την εβδομάδα. Τρίβει τα χέρια του ο ALPHA με όσα διαδραματίζονται στη βίλα του «The Bachelor» όπου εδώ και αρκετές εβδομάδες φιλοξενούνται οι παίκτριες του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι. Σύμφωνα με post που διαβάσαμε πριν λίγο στο instagram από γνωστό λογαριασμό που δίνει σημαντικά και επιτυχημένα spoiler φέρεται να έχει γίνει πρόταση στην Ελευθερία Ελευθερίου να μπει στο the bachelor του Alpha για να διεκδικήσει τον Αλέξη Παππά. Bachelor spoiler: Ο Αλέξης Παππάς έχει κάνει ήδη τα πρώτα γυρίσματα και βρίσκεται στη βίλα του Bachelor , που ετοιμάζεται να έρθει δυναμικά στο προσκήνιο της νέας τηλεοπτική σεζόν και φαίνεται πως θα συνοδεύεται από εκπλήξεις καθώς εκτός από τον Αλέξη Παππά θα έχει και ακόμη μια παίκτρια του Survivor 4! Οι πρώτες εντάσεις έχουν ξεσπάσει, με τα γυρίσματα να είναι γεμάτα από φωνές και δάκρυα.

Οι κοπέλες θέλουν να τον ξυπνήσουν, να τον αγγίξουν, να ζωντανέψουν τις αισθήσεις του. Ήδη έχουν διαρρεύσει πληροφορίες για ταξιδάκια με κότερο, ακόμα και για συνευρέσεις του ηθοποιού με κάποιες απο τις κοπέλες τις οποίες βέβαια δεν θα τις δούμε αλλά ίσως να υπάρχει κάποια υπόνοια στις κάμερες ότι έχουν γίνει. Ο Αλέξης Παππάς στο The bachelor έχει ξεχάσει και κάμερες και ρόλους και σενάριο και είναι ο εαυτός του. Έχει την απόλυτη εξοικείωση με τις κάμερες αφού είναι ηθοποιός, τις είχε και έξι μήνες πάνω από το κεφάλι του στο Survivor και τώρα δείχνει να μην τον απασχολούν καθόλου. Από την μία έχουμε 21 νύφες σκέτα κουκλιά, the bachelor spoiler αλλά πολύ δυναμικές και ο μεγάλος στόχος τους είναι ο survivor, ηθοποιός, διπλωμάτης, the bachelor alpha υποψήφιος γαμπρός ο Αλέξης ο Παππάς. The bachelor spoiler: Τσιμπάει μεζέ από όλα τα ραντεβού ο Αλέξης Παππάς. Μόνο για τον Τριαντάφυλλο είναι όλα εύκολα. Έγινε το γύρισμα και όλα καλά. Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνουν spoilers σχετικά με πρόταση που έχει γίνει στην Ελευθερία Ελευθερίου για να μπει στο νέο κύκλο του The Bachelor, όχι βέβαια ως παίκτρια αλλά για μια guest εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνουν spoilers σχετικά με πρόταση που έχει γίνει στην Ελευθερία Ελευθερίου για να μπει στο νέο κύκλο του The Bachelor, όχι βέβαια ως παίκτρια αλλά για μια guest εμφάνιση. Δύσκολες ώρες για τον Παναγιώτη ΒασιλάκοΟ Παναγιώτης Βασιλάκος και η οικογένειά του περνούν δύσκολες ώρες, καθώς κάηκε το σπίτι της αδερφής του, στα Βίλια. Ελευθερία Ελευθερίου – Αλέξης Παππάς μαζί στο Bachelor 2; Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τους δύο πρώην survivors στο ριάλιτι όπου αρκετές γυναίκες ρίχνονται στη μάχη για να κερδίσουν την καρδιά ενός εργένη.Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο φέρεται να έχει γίνει πρόταση στην Ελευθερία Ελευθερίου να μπει στο νέο κύκλο του Bachelor, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, για να διεκδικήσει τον Αλέξη Παππά, the bachelor alpha σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα». «Ο Αλέξης Παππάς “Bachelor”, Παναγία μου! Ο Αλέξης Παππάς δεν μπορεί να ηρεμήσει τα κορίτσια μέσα στο σπίτι και η κατάσταση στο ριάλιτι του Alpha… Όταν ο Αλέξης Παππάς απουσίαζε απο τον τελικό του Survivor το ριάλιτι του Alpha είχε ήδη ξεκινήσει γυρίσματα και μάλιστα είχε ξεπεράσει τα πέντε έτοιμα επεισόδια.

Η Ελευθερία Ελευθερίου δεν θα μπει μόνιμα στη Βίλα πού γίνονται τα γυρίσματα του the bachelor αλλά να κάνει μία εμφάνιση Guest. Η παραγωγή θέλει να κάνει να εκμεταλλευτεί αν κάτι τέτοιο ισχύει φυσικά τη δημοσιότητα γύρω από τον Αλέξη Παππά και την Ελευθερία Ελευθερίου.Η τραγουδίστρια δεν θα μπει μόνιμα στη βίλα πού γίνονται τα γυρίσματα του the bachelor αλλά θα κάνει μία εμφάνιση guest. Η Ελευθερία Ελευθερίου δεν θα μπει μόνιμα στη βίλα που γίνονται τα γυρίσματα αλλά θα κάνει μία εμφάνιση guest. Μάλιστα, πριν από λίγες εβδομάδες είδαμε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη σε ρόλο-έκπληξη στο ριάλιτι σόου The Bachelor της σουηδικής τηλεόρασης, όταν βρέθηκε για γυρίσματα στην Ελλάδα. Και για να μην λέτε ότι τα παραλέμε δείτε και μόνοι σας την πρώτη φωτογραφία του Αλέξη ως Bachelor. Η στάση του Αλέξη Παππά σε όσα συμβαίνουν. Η κατάσταση στο σπίτι έχει ξεφύγει και τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν διαδοχικοί καυγάδες στο ριάλιτι με τις κοπέλες να διεκδικούν τον Αλέξη Παππά με μεγάλο πάθος.

If you have any type of inquiries concerning where and how you can utilize the bachelor alpha, you can call us at our own web site.

Leave a Reply

Your email address will not be published.